Training

Wilt u de effectiviteit van uw team verbeteren? Met een bedrijfstraining van Jezelf op orde gaat uw team aan het werk met een hond. Honden geven namelijk uitstekend feedback op gedrag van anderen. Speels, laagdrempelig en diepgaand ingaan op thema’s als samenwerken, veiligheid, motiveren, leiderschap en kwaliteiten en valkuilen.

Workshops met hond 

Een laagdrempelige positieve kennismakingsworkshop van minimaal 1,5 uur waarbij ingegaan wordt op de kwaliteiten van de deelnemers. Een uitstekende kans voor de deelnemers om elkaar en het coachen met behulp van de hond beter te leren kennen.
Lees meer

Teamtrainingen met hond 

Bij een teamtraining van 1 of meerdere dagdelen wordt dieper ingegaan op een actueel thema van het team. Zowel persoonlijke- als teamdoelen komen uitgebreid aan bod. Thema’s : samenwerken, veiligheid, motiveren, leiderschap, omgaan met veranderingen en weerstand. De kwaliteiten en de valkuilen van de deelnemers en van het team komen aan bod.
Lees meer

Individuele coaching

Ook voor individuele coaching met of zonder hond) kunt u bij ons terecht. Als individueel vervolg op- of los van een teamtraining bieden we leiderschapstrainingen, stresscoaching of persoonlijke ontwikkeltrajecten.
Lees meer

Werkwijze

Voorafgaand aan een workshop, training of individueel coachingstraject vindt een kostenloze intake plaats. Hierin wordt het doel van de workshop, training of coachingstraject besproken en eventuele aanvullende informatie uitgewisseld.

Tarieven

  • Individuele coaching 95 euro per uur
  • Teamworkshops met behulp van de hond vanaf 285 euro per 10 pers
  • Teamtrainingen met behulp van de hond vanaf 570 euro per 10 pers

Aangepaste duur en groepsgrootte worden apart geoffreerd. Bovengenoemde tarieven zijn inclusief intake en exclusief btw en 0,30 euro per kilometer reiskostenvergoeding.

© Jezelf Op Orde 2023 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht