Individuele coaching

Als individueel vervolg op- of los van een teamtraining bieden we individuele coachtrajecten met (al dan niet werkgerelateerde) coachdoelen. Thema’s voor een individueel traject kunnen bijvoorbeeld zijn: leiderschap, stress en burn-out, omgaan met conflicten, keuzes maken, communicatie, grenzen bewaken of een ander (persoonlijk) thema. Individuele coaching kan ook onderdeel zijn van een loopbaantraject of een persoonlijk ontwikkelplan ondersteunen.

Bij een kostenloze intake wordt gekeken of het ‘klikt’ en het persoonlijk coachdoel besproken. Vervolgens wordt er door de coach een voorstel gedaan voor een coachtraject. Na goedkeuring gaan coach en coache aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak. De coachsessies worden naar wens samen gesteld afhankelijk van het thema. Hierbij kan worden gewerkt met of zonder hond, tijdens wandelsessie, online, thuis of op het werk. Een combinatie van deze werkwijzes kan natuurlijk ook.

Jezelf op orde heeft een specifiek coachprogramma voor werknemers met:

De kosten

Individuele coaching 95 euro per uur. Duur van de coachingssessies 1,5 uur. Bij afname van minimaal 4 sessies vervallen de kosten van het intakegesprek. Bovengenoemde tarieven zijn exclusief btw. Buiten de regio Utrecht wordt 0,30 euro reiskostenvergoeding gerekend.

Kennis maken? Bel jezelf op orde: 06 83173780

© Jezelf Op Orde 2023 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht