Teamworkshops

met de hond (1,5 uur) Het doel van deze workshop is om op een positieve manier elkaars en eigen kwaliteiten te leren kennen. Voorafgaand aan een workshop bespreken we tijdens een intake met u als opdrachtgever de huidige situatie van uw team.

Het programma

Tijdens deze workshop maakt het team op een speelse manier kennis met het ‘spiegelen met de honden’. Naast een interactief stukje theorie over het functioneren van een team in vergelijking met dat van een roedel, wordt er een kennismakingsspel gedaan om elkaar beter te leren kennen. Hierna maken de deelnemers kennis met de hond(en) en gaan de ze aan het werk met de hond.

We bekijken gezamenlijk de interactie tussen de deelnemer en hond en bespreken welke kwaliteiten er worden ingezet. We kijken ook welke van deze kwaliteiten worden ingezet of kunnen worden ingezet op de werkvloer. Naderhand wordt er gezamenlijk geëvalueerd. Wat zijn de deelnemers tegengekomen? Wat is ze opgevallen? Deze training kan vervolgd worden door een teamtraining om zo met een nader te omschrijven teamdoel thema aan de slag te gaan.

De kosten

Workshops met behulp van de hond 285 euro per 10 pers (verlenging per uur voor 95 euro) Aangepaste duur en groepsgrootte worden apart geoffreerd. Bovengenoemd tarief is inclusief intake en exclusief btw en 0,30 euro reiskostenvergoeding.

Kennis maken? Bel jezelf op orde: 06 83173780 

 

© Jezelf Op Orde 2023 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht