Online coaching

Wil jij thuis vanaf je eigen stoel in gesprek met een coach? Dat kan met online coaching van Jezelf op orde via Skype. De ervaring leert dat je via online coaching snel tot de kern van een gesprek komt. Daarnaast bespaar je ook nog eens reistijd, kosten en ben je flexibeler met inplannen van een afspraak.

Online coaching bij werkt net als gewone coaching alleen vinden de gesprekken dus plaats via Skype. De Skype-sessies worden vaak aangevuld met (schrijf)oefeningen en vragen die je per mail per mail uitwerkt en opstuurt.  Zo kun je in je eigen tijd en je eigen tempo nadenken over vragen die gesteld worden. In een volgende coachingsessie komen we vervolgens terug hetgeen je uitgewerkt hebt.

Hoe?

De wijze waarop een coachingstraject verloopt is als volgt:
We maken tijdens een intake kennis en kijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan we in op de reden dat je gecoacht wil worden. Waar wil je aan werken? Wat maakt dat je situatie is zoals hij nu is? Dan is het tijd om heldere doelen te stellen: Wat is de gewenste situatie?  Waar wil je naartoe?  Welk gedrag wil jij veranderen? Tijdens de coachingsessies en met je (schrijf)opdrachten gaan we hiermee aan de slag.

Als laatste evalueren we en kijken we wat je nodig hebt om te zorgen dat dat wat je geleerd hebt toepasbaar blijft in de toekomst.

Meteen een intake aanvragen? Mail info @ jezelfoporde.nl

Nog geen Skype? Download het nu!

© Jezelf Op Orde 2024 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht