Organizing

Ben je steeds je sleutels kwijt? Is je administratie een chaos? Heb je een kamer in je huis waar je liever niet komt vanwege de rotzooi?

Bij een verhuizing, scheiding, overlijden, stress of andere situaties verlies je soms het overzicht op de spullen in je huis of op je werkplek. In zo’n situatie begin je vaak met opruimen zonder duidelijk plan. Deze pogingen stranden. Hulp inroepen van bekenden doe je liever niet. Rotzooi is privé.

Je hoeft het niet alleen op te lossen. Je kunt een professional organiser van Jezelf op orde inschakelen. Samen bedenken we een oplossing die bij jou past en gaan we aan de slag met opbergen en sorteren.

Tijdens een intake bespreken we de ruimte(s) die je wilt gaan opruimen. Vervolgens bespreken we de functie van de kamer(s). Op deze manier hebben we goed zicht op wat wel en wat niet in deze kamer thuis hoort.Vervolgens gaan we aan de slag met sorteren, indelen, opruimen en  verwijderen.

Keuzes die in je eentje soms moeilijk gemaakt kunnen worden zoals ‘Wil ik dit bewaren?’ of ‘Waar moet ik dit bewaren’ bespreken we met zijn tweeën.De ruimte is weer bruikbaar en jij voelt je er prettig!

Stel niet uit. Bel Jezelf op orde: 06 83173780

Mail onsklik hier
© Jezelf Op Orde 2023 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht