Stresscounseling

Ervaar jij stress of heb je een burn-out? Slaap je hierdoor slecht, voel je je onzeker en heb je geen grip op je situatie? Sta je op een punt in je leven waar je keuzes wilt maken? Ook dat kan veel stress veroorzaken.

Als gevolg van deze stress kun je lichamelijke en psychische klachten krijgen en zit je soms in een situatie waarvan het voelt alsof je er geen grip op hebt. Toch kun je er wat aan doen. Met de stresscouselor van Jezelf op orde kijken we naar de oorzaak van je stress. Welke factoren zorgen ervoor dat jij stress ervaart? Wat zorgt ervoor dat jij over je grenzen gaat en overbelast raakt? Wat zijn je echte prioriteiten? Hoe kun jij goed voor je lichaam en geest zorgen en stress reduceren? Al deze en andere vragen komen aan bod tijdens de coachingsessies.

Samen werken we toe naar een een praktisch plan van aanpak waarbij je geestelijke en lichamelijke gezondheid aan bod komt. Tijdens een telefonische intake bespreken we hoe het coachingstraject er uit ziet. Wil je tijdens de coachingsessies werken met een hond om te kijken naar de rol van je eigen gedrag in bepaalde situaties? Of ga je liever aan de slag zonder hond? een aantal sessies online? Wij houden rekening met jouw specifieke wensen.

Bel: 06 83173780

of mailklik hier
© Jezelf Op Orde 2023 | T 06 83173780 | E info@jezelfoporde.nl | Burgemeester van Tuyllkade 52bis | 3553 AK Utrecht